Skönt ändå att så få vill lyssna.

Jag borde insett där februari dog
hur förjävligt
bitterljuvt förluster visar vägen
mot ljusare tider


Skiten i bokstäver, tillägnat den som orkar läsa
Jag vet att du är nöjd med ditt liv och dina nya vänner som du tycker är guld (- nu när du plötslig är värd dem), jag vet att du har gått vidare och inte är samma person längre. Ja, jag vet allt dedär. Men jag tänkte bara säga allt innan det är bortglömt. Att jag inte känner något behov av att få tillbaka kontakten med någon som inte finns.
Det är förjävligt hur en människa man litat på av hela sitt hjärta kan hugga en i ryggen så jävla hårt att man tappar andan och faller tio våningar ner - utan att ens lägga en tanke på att ta mot en. Du kanske har förträngt sanningen om hur du verkligen betedde dig. Så som du ser bort och tror att allt ska smälta som snö, och trodde att JAG ska komma efter DIG och be om försoning. seriöst. Jag är inte skyldig dig ett skit. Och som sagt, jag känner inget behov av att få tillbaka kontakten. "live goes on liksom".
Men. Hur mycket jag än hatar att medge det så är det en liten del av mig som saknar dig. Jag vet inte om det är att jag saknar att sakna någon, eller om jag verkligen saknar dig. Det är svårt att säga när jag inte ens känner dig längre, inte ens kan kolla åt ditt håll utan att man får onda ögat från människan på din högra sida.
Ska jag vara ärlig bryr jag mig inte om er närvaro hälften så mycket som hon bryr sig om min. Spelar roll? Det är såhär det är, saker blir vad man gör det till. Det har blivit vad du gjort det till. Och varför ska jag lägga ner energi på att bry mig om människor med tio gånger mindre värdighet än mig själv?
Och jag har kanske inte heller visat att jag brytt mig, trots att jag har gjort det. Men du förtjänade - du förtjänar inte, att höra att du betydde världen för mig. Jag ber inte, jag sjunker inte så lågt. Jag hatar sånt. Jag är inte en sån som förlorar min värdighet för någon som dig.
Du är bara ett viktig kapitel ur mitt förflutna och hon .. hon har aldrig existerat i mitt liv överhuvudtaget. Och nu ligger dina beslut i hennes händer, beslutet om vi skulle kunna börja umgås eller ens bara säga några ord till varandra. Problemet existerar inte på riktigt. Jag har inte lagt mig i och orsakat några problem, och det vet ni också innerst inne. Jag utgör inget hot, du vill inte vara med mig och jag vill inte vara med dig, längre. Fast det fungerar tydligen inte så.

Jag känner inte henne (tack och lov) men jag vet. Och du kommer ge efter, jag vet. Kanske ljuger jag när jag säger att det kvittar, kanske inte. Det är tråkigt att det har blivit som det blivit, det lär du i alla fall hålla med om.
Men det blir det vad DU gör det till. 

(- det va precis de ja menade)


:)

Idag äre lördag å snart kväll - ja har inget bestämt, AAH. så farligt äre inte, har ju lite altenativ, men på festfronten äre lite dött. men de måste bli av, ja känner att ja vill festa idag:) Har inte festat sen.. 14 mars .. .. Men däremot har ja faktiskt varit/är sjuk, lets use that as a bortförklaring. Dessutom har ja flyttat i veckan, lagom bra :D nu bor ja i en villa på kristiansborg för dem som inte hängt med. fint men de behöver renoveras. MEN SNART BLIRE INFLYTTNINGSFEST. tills dess fåre bli vårat nya förfestställe, med jacuzzi.
Sen har man haft lagom många myskvällar också, ja gillart. Vi får ta en till hemma hos Wistrand snart!
Annars ska man ju plugga.. (vilket man inte för) har Geografiprov, geografiarbete+redovisning, svenskainlämning, matteprov och två andra inlämningar ja ligger efter med tills nästa vecka. GRATTTTTTTTIS. tack.

image24

I'm trying to be kind

Äh men vafan sånt här gillar ja inte, ja som hade bestämt mej för ett tack å adjö till jävla bloggskriveri-skiten, men nejnej, hela jävla vässe skriver (snark) å så känner man att man också måste gör det (snark?!). Min blogg är iallafall lagom mycket snyggare än dom andras.
Nu har jag vart fast hemma i min lägenhet på herrgärdet sen i torsdags = ca 4 hela dagar. Sjuker som man är har man ju inte kunnat hitta på ett skit på hela helgen, förutom att titta på film, äta godis å påsk, plus vara småsocial mot släkten. Ja som hade planerat att ja skulle få en rolig vändning i mitt liv, vilket kan kräva att man går utanför dörren å hittar på nånting.  Skulle festa loss men istället sitter man hemma å grunnar över vad fan man gör på ett lov, när helgen är över å man inte kan festa längre. Eller kan och kan, men med tanke på hur jävla dött västerås är så är väl kan rätta ordet. 
Fast förra helgen = puss, Bella har ju stolt blivit tillfällig nykterist (vilket fungerar väldigt bra) å de går fan att ha sjukt roligt utan sprit. men nästa helg kanske de är dags att slå på stort igen.
Men idag ska ja och Isa iallafall hitta på NÅGOT, haha, vi ska dra till IKEA och testa sängar och köra vagnar. Sen på onsdag flyttar ja från hamnen till en takvånig i en villa på kristiansborg, ska bli helt ok. Då kanske ja kan ta tag i tränandet igen, för man måste ju inte sitta hemma å bli en fet sugga. Men de är ju alltid ett altenativ.

Jag vill ha en utväg härifrån.

Nu ska ja göra mej snygg för Isa

Onsdag/torsdag

"Vaknade" halv sju imorse utan vidare framsteg, så ja tog en välbehövd sovmorron och vaknade runt 11.
De är så jävla fint väder när man vaknar att man bara vill dö av lycka. (sen blir man däremot lite besviken när man upptäcker hur jävla kallt de är ute)
Degade runt i lägenheten, fixade mej och sprang iväg på dagens enda lektion - Yoga. Inget vidare kul, lite jobbigt.
Sen drog ja, Fish å Tati hem till mej å myste massa. Ja hjälpte dem att ta tag i sina sommarjobbsansökningar
(vilket de inte hade gjort annars, ja lovar, ja känner dem) 
Sen vart de tv, mat, träning framför "Girls of the playboymansion" å deg. Haha. Skitmysigt iallafall. 
Imorn ska flickan till make up-store å köpa massa skit som gör världen lite snyggare. Får se vare blir för kul..

Å i helgen blire fika, middag, firande, fest å mys. myyys..
Dessutom skulle ja behöva lite nya kläder, eller allmänt SAKER. Shoppa lite, som den narkoman ja är. Men utan pengar är de ett.. litet problem, men secondhand är ju alltid bra.. kärlek.
Nån som har bra koll och vet när myrorna öppnar på stan?
Nu skulle ett jobb vara välbehövt. Sov gött.

Simple

RSS 2.0