slut på månaden, slut på allt.

mkdmkds 
Problem: Jag tappar saker, som träffar marken innan jag hinner fånga dem.

en liten ängel kom ner och och sa att Gud tyckte att jag var pinsam

Som man råkade nämna förut är mitt liv stört, rubbat. Helt jävla kaotiskt.
Fan va ja hatar de, samtidigt som ja älskar de. För de är i alla fall händelserikt. Men när de går så långt som de har nu orkar ja inte längre. Ja lägger ner.
Vaknade imorse, lagom pigg. Kom på att ja inte mindes ett skit av gårdagen, hur fan i helvete ja hamnade i mammas säng.
Tydligen har allt gått åt pipan, vilket blir allt vanligare. Ja har typ tappat all kontroll.
Det blev lite för många shotar, flaskan gick åt helvete ? de som återstår ligger väl i en papperskorg på Burger corner. Men priset går allt till att ja vaknade upp me en fläskläpp, ena framtanden inskjuten å den andra med en spricka. Trappan på Burger corner är farlig gott folk, jag varnar er. Addera lite sprit så får ni en dödsfälla, eller en massakrerad käft.
Snubblade och slog överkäken i räcket ? NÅGORLUNDA smärtsamt, spottade lite blod å fortsatte vidare. Om de hade hänt nu hade ja bölat tills ja svimmat av.
Mådde någorlunda bra när Isabell och Tatiana följde me mej hem. Tack, ja har de bra som har er. Och tanten i mitt trapphus kan ju bara gå och dö, ingen jävlas me er ostraffat.
Min lilla mamma va snäll å tog över ansvaret över invalida Bella, som tog de asbra, ja är förvånad.
- och där har vi en censurerad version av gårdagen.

Å så va vi tillbaka där vi började, ja vaknade med lagom antal minnesluckor, vilket folk fyllde i över telefon. Försökte äta så gott de gick, duschade (välbehövt) å drog på en prome med syrran för att gå å väga Wille å Sigge. Jag lovar, dom kommer bli mitt liv, ja kommer offra allt för dom. Borde flytta in hos syrran, för ja kommer behöva psykisk vård om ja ska vilja gå hem.
Sen bar de av till tandläkaren, fick bedövning med en gigantisk spruta, Bosse tog en tång å torterade min mun ytterligare. Bedövningen fungerade inte.
Men tanden är i alla fall någorlunda rak nu, men sprickan kom för att stanna = fasa. Pricken över i:et är att ja inte får tugga ett bra tag framöver, så de blir soppa å fil för min del.
Fikade med Erik, Isabell och Elin. Trevligt, de va länge sen. Sen återförenades kvartetten hos Elin innan Bella drog hem och återhämta krafterna för fredag (lovet är snart slut, grattis)

Stört.

En i mängden

Bella följer strömmer och goes bloggare, fast de har ja redan varit ett bra, bra, bra tag. Utan att folk fått veta. Men nu får ni ta del av mitt liv, mina tankar och händelser. Varsågod. Egentligen är det inget speciellt, men ja lovar, mitt liv är stört precis som jag. På gott och ont.
Iallafall händelserikt.

haha, å shit - va ja ska jävlas.

Som sagt varsågod, och läs.


RSS 2.0