Komma någonstans
Kollade precis på tradera.se och börjar fundera om ja faktiskt ska dra till P&L i alla fall. Men ja har ju för fan redan planer i helgen, och ja måste övertala någon att ta tåget dit med mig. Men om det skulle ordna sig är det ingen fråga om saken.

[L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L] [L]

"Vakna upp"

Idag har ja strosat jävligt mycket. Typ vart påväg nånstans men de har gått så jävla långsamt att ja typ tappat bort mig nånstans i min [speciella] hjärna. plockat lite blommor å gått runt å lett. Iq-efterfrågan. Jävla hippie .. /mongo.
Drog till Milla, trodde cykeln va hos pappa så ja gick dit för att hämte den, sen visade de sej att den va hemma hos mamma hela tiden - därav allt promenerande. Sen träffade ja tatiana, ja försökte galet nog ..greja.. en krans me blommorna. men ja vet ju inte hur man gör så de gick mindre bra. Sen efter massa segande å tröga tatys cyklade vi ner på stan, hyrde en skäckfilm med Isabell - "the messenger".  
Handlar om en familj som flyttar ut i ett lagom slitet hur ute på landet vid en liten stad,
för att komma ifrån allt å starta en solrosodling för att tjäna ihop nya pengar efter massa problem de har haft. SEN [hoppsan] visar de sej att de är hemsökt av en familj som tidigare bott där, MEN [!!!!] bara barnen ser dem.
Dottern försöker varna föräldrarna men de tror inte på henne pågrund av alla problemen.. blabla. Den va bra, se den. Godis, chips, hemmagjord dip, funlight, popcorn, druvor å film, på ett ungefär. [L]Midsommar

Midsommar spenderades ute i föllerö me Emelie och Therese och hela halvan. De va mest bara mysigt, tråkigt att man inte ses oftare. Lite svårt att tvinga fram nått, men nu ska vi förfaaan ta tag i de - freda-lörda blire stockholm som fan me dej Emelie. puss på alla glada.


Och jag var högt över varje golv - 17 juniBubbel kläder bus och kärlek. VI var på läkarmissionen och shoppade loss + skokanonen. kläder som fan, glasögon, hatt, keps, armband, hårspännen och såpbubbelhalsband som fan. 50%-rea som fan. rajtantajtans-leopardmönstrade klackskor 100 kroner. Det firades.  
Kärlek till dej, vi har de bäst tillsammans.

RSS 2.0